THEATER IMPROVISATIE WORKSHOPS

BEDRIJVENPARTICULIEREN

THEATER IMPROVISATIE WORKSHOPS

Wij zijn jonge makers opgegroeid in het digitale tijdperk. Wij nemen een nieuwe creativiteit mee in ons werk. Ons vak is groepswerk. Wij hebben geleerd om ons open op te stellen, ons publiek aan te voelen en op hun gemak te stellen. Uniek aan onze groep is dat wij elkaar heel goed kennen en daardoor snel op elkaar in kunnen spelen. Theater is onze passie en deze passie willen wij graag delen.

 

Dit doen wij onder andere door theater improvisatie workshops te organiseren voor bedrijven/organisaties en particulieren. Hoe dit eruit ziet? Dat ligt aan de vraag, de groep en het thema van de dag. Niet alleen jullie maar ook wij gaan er open in en spelen in op het moment. Op een respectvolle manier gebruiken wij een door jullie van tevoren gekozen thema. De regie ligt altijd bij de deelnemers zelf. Niemand moet zich voor het blok gezet voelen. Het is juist de bedoeling om op een ludieke en open manier elkaar te benaderen. Uiteindelijk doel moet zijn dat er veel gelachen wordt en na afloop voldoende is om over na te praten.

Naar algemene informatie

Bedrijven / organisaties,

tijdens jullie teamuitje verzorgen wij graag een creatieve thema workshop.

Hernieuwde kennismaking

Er is een nieuwe werksituatie ontstaan. In eerste instantie waren wij noodgedwongen veelal vanuit huis aan het werk. Nu kiezen velen ervoor om een goede mix te maken tussen thuiswerken en op kantoor. Wil je een collega spreken dan zal je daar veelal een afspraak voor moeten maken. Hierdoor komen de zo noodzakelijke spontane koffiemachine overleggen steeds minder voor. Wat doet dit met een team? Weten we nog hoe het met onze directe collega’s gaat? Met deze workshop, maken we op een creatieve manier opnieuw kennis met elkaar.

 

Door 1 deur

Samen door 1 deur, wil zoveel zeggen als goed met elkaar samenwerken. Dat is natuurlijk de bedoeling op de werkvloer. Lukt dat ook tijdens deze workshop? Jullie worden uitgedaagd om de samenwerking op te zoeken. Hoe goed voel jij je collega’s aan?

 

Een goede indruk

Zonder klanten geen bedrijf. Hoe kom je over op zowel je externe als interne klanten? Een goede indruk maak je niet alleen met het product of de dienst die jouw bedrijf levert. Wij laten, door middel van spellen en oefeningen, zien hoe belangrijk je stem en lichaamshouding is om klanten aan jouw bedrijf te binden.

Kosten

De prijs van een 2 uur durende workshop is afhankelijk van de grootte van de groep:

6-15 personen , 2/3 begeleiders € 495,00 incl. BTW.
15-30 personen, 3/4 begeleiders € 695,00 incl. BTW.

Mocht je een op maat gemaakte workshop voor jouw team willen dan kan dat natuurlijk ook. Wij berekenen hier, afhankelijk van de voorbereidingstijd, een meerprijs voor.

Particulieren,

voor een familiedag, vrijgezellenpartij, vriendendag en andere speciale uitjes hebben wij onderstaande workshops ontwikkeld.

Alles is familie

Hoe goed ken jij jouw familie? Daar gaan we achter komen door onder andere bepaalde familiesituaties na te laten spelen in een geheel andere rolverdeling. Genoeg aanleiding om verrast te worden, verbaasd te zijn en vooral enorm veel lol te hebben.

Het altaar wacht

We laten het altaar nog even wachten. Tijdens deze workshop wordt de aanstaande bruid of bruidegom nog een laatste keer getest of zij/hij er klaar voor is. Hoe red je je uit verschillende situaties? Welke instrumenten kun je inzetten om bepaalde zaken naar je hand te zetten. Durf je het aan om met ons aan de slag te gaan?

Echte vrienden

Wat kun je verwachten? Na een opwarmrondje nodigen wij iedereen uit om een bepaalde rol aan te nemen en vanuit die rol te reageren op de situatie die gecreëerd wordt. Hierdoor komt een hele nieuwe versie van jezelf naar boven. Wie weet verras jij je vrienden wel omdat er een hele goede acteur in jou schuilgaat.

Kosten

De prijs van een 1,5 uur durende workshop is afhankelijk van de grootte van de groep:

8 -15 personen, 2/3 begeleiders € 345,00 incl. BTW;
16-30 personen, 3/4 begeleiders € 495,00 incl. BTW.

Wil je met een kleinere groep komen dan passen we in overleg de prijs aan. Mochten jullie zelf een thema aan de workshop toe willen voegen dan kan dat natuurlijk altijd.

Algemene informatie

In deze tijd houden wij natuurlijk altijd rekening met de COVID-19 maatregelen die op het moment van de workshop gelden.

 

Workshops

  • De workshops zijn als volgt opgebouwd:
  • Kennismaking; wie zijn wij en wie zijn jullie? Wat zijn de spelregels.
  • Opwarmen; door middel van uiteenlopende oefeningen worden de deelnemers letterlijk losgemaakt.
  • De inhoud in; tijdens dit onderdeel wordt het thema van de workshop op allerlei mogelijke manieren behandeld. Dit kan zijn door spellen, improvisatietoneel of door bepaalde opdrachten.
  • Afsluiten; wat heb je geleerd? Hoe was het om een rol aan te nemen en vandaaruit te gaan spelen? Wat is ons opgevallen?

 

Locatie

Voor alle workshops geldt dat de locatie door jullie bepaald wordt. Wij hebben afspraken met meerdere kleine en bijzondere theaters in diverse steden en kunnen dit tegen een meerprijs reserveren.

Theater improvisatie workshops

Domique de Bont BA, Donna Jo Aarts BA, Iris Bakker BA, Lotte Pierik BA, Sterre Verschoor BA, Judith Boesen BA, Willemijn Böcker BA, Maaike Wijntje BA, Lisa Schol BA, Luuk Haaze BA, Aniek Venhoeven BA Codarts Muziektheater te Rotterdam.

Voor meer informatie en reservering neem contact met me op:

mobiel
+31 (0)6 42 82 56 52

e-mail
e-mail: info@naturelcommunicatie.nl

Concept en realisatie: Het Struweel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!