Workshop: de eerste indruk

Workshop: de eerste indruk

Jij bent aan het afstuderen en bent op zoek naar een stageplek. Jij bent net afgestudeerd en wilt nu eindelijk aan het werk. Of jij loopt al een tijdje rond met jouw idee, product of productie en jij bent er klaar voor om de volgende stap te zetten. Alles staat in de steigers, jij staat honderd procent achter jouw plan, maar nu? Waar moet jij beginnen?

Hoe vertel jij jouw verhaal op de juiste manier en hoe bereik jij jouw publiek? Het zijn logische vervolgvragen waar jij misschien nog niet bij stil hebt gestaan. Op deze, en eventuele andere, vragen gaan wij samen een antwoord formuleren. Na deze workshop heb jij voldoende ondergrond om een eerste indruk achter te laten die staat als een huis.

Voor wie
Voor iedereen die op het punt staat om of net voor zichzelf begonnen is. Een zzp’er met een prachtig product maar nog geen verhaal over zichzelf, een afgestudeerde die een goede indruk wil achterlaten bij potentiële werkgevers of een jonge maker die iets moois heeft gemaakt maar nu graag die volle zalen wil.

Programma workshop
 • Kennismaking
 • Pain & Gain:
  welke behoefte heeft de klant? Waar zit zijn/haar zogenaamde “pain” en wat kan jij toevoegen om die “pain” om te zetten in een behoeftevoorziening “gain”.
 • Persoonlijkheid;
  wat is er uniek aan jou?
 • Doelgroepen;
  wie is jouw doelgroep? Welke bedrijven/klanten passen bij jou?
 • Netwerken;
  hoe gebruik, onderhoud en breid ik mijn netwerk uit?
 • Elevator pitch;
  hoe presenteer ik mezelf?

Praktisch
Zodra voldoende deelnemers zich hebben ingeschreven, plannen we in overleg een datum en een locatie.

Kosten
Euro 47,50.
Aantal deelnemers: minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers

Inschrijfformulier

Via deze link kun je je inschrijven voor de workshop. Ik neem contact met je op om een datum en locatie te plannen en daarna ontvang je van mij een bevestiging en een factuur.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Adres gegevens (verplicht)

Corinne Swart


Concept en realisatie: Het Struweel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!