Nieuwe weg

Nieuwe weg

Met mijn bedrijf Naturel Communicatie ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik richt mij specifiek op starters op de arbeidsmarkt, in de breedste zin van het woord. Ik wil graag mijn ervaring en expertise inzetten om juist deze groep op weg te helpen en te ontlasten. Want als starter moet je je toch vooral bezig kunnen houden met jouw eigen product.

Die eerste indruk
Daarbij is het belangrijk om dat product op een juiste manier bij jouw doelgroepen te introduceren. Ik geloof erin dat de eerste indruk die je maakt heel belangrijk is. Als die goed is wordt je gezien en kom je eenvoudiger binnen. Met Naturel Communicatie kan ik je daarbij helpen.

Van idee naar uitvoering naar ……….
In 2016 startte ik met het opzetten van mijn eigen bedrijf Naturel Communicatie. Omdat ik in mijn werk vaak zie dat mensen onafhankelijk van elkaar met hetzelfde bezig zijn. Teveel op de automatische piloot aan het werk en zich te weinig afvragen of het nog past binnen de huidige maatschappij. Met mijn bedrijf wil ik het verschil maken door bedrijven een spiegel voor te houden.

Aan de slag
Ik schreef blogs om mijzelf, mijn bedrijf en mijn gedachtengoed onder de aandacht te brengen. Ik hield naast mijn eigen bedrijf een vaste part time baan omdat de huur betaald moest worden. Geleidelijk ging mijn aandacht steeds meer naar mijn vaste baan. Mijn bedrijf kwam op de achtergrond en uiteindelijk heb ik Naturel Communicatie on hold gezet.

Herstart
Gelukkig heb ik mijn focus weer teruggevonden doordat ik in de praktijk heb gemerkt dat mijn passie ligt bij het begeleiden van jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan. Talentvolle mensen met mooie creatieve ideeën. Met mijn ervaring en kennis ga ik ervoor zorgen dat hun eerste indruk staat als een huis. Dat doe ik door samen met hen te bepalen hoe ze zichzelf het beste in de markt kunnen zetten. Door onder andere een antwoord te vinden op de vraag wie ben je en waarmee denk je dat je het verschil kunt maken?

Meer informatie: www.naturelcommunicatie.nl

 

 

Corinne Swart


Concept en realisatie: Het Struweel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!